Siderude udskiftning Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med udskiftning af din siderude. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Har du fået et stenslag? Lad Dansk Bilglas hjælpe dig - de kan klare reparationen på bare 15 minutter.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Er stenslaget stort, sidder det i dit synsfelt eller er hele bilruden ødelagt? Så skal du i stedet have udskiftet ruden.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Gør det nemt for dig selv. Lad Dansk Bilglas reparere eller udskifte din autorude på lige den adresse, du ønsker.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Mange forsikringer dækker ofte helt eller delvist, når det kommer til reparation af stenslag & udskiftning af autoruder.

Læs mere på Bilglas.dk

Skift af siderude - bedste, billigste og hurtigste

separateur

Sideruderne er ikke lige så udsatte som eksempelvis forruden, og du vil oftere opleve problemer med forruden kontra sideruden. Alt er dog muligt, og selvom sideruden er lavet af stærkt og modstandsdygtigt hærdet glas, er den ikke uovervindelig. Og til modsætning fra forruden, kan sideruden ofte ikke repareres, hvis den er blevet skadet. Årsagen til det er netop det hærdede glas, som ikke har samme plasticlim, som forruden har. Det betyder, at skulle sideruden blive udsat for en så stor kraft, at den går i stykker, går den i mange hundrede stykker. Af den årsag kan sideruden i de fleste tilfælde ikke repareres, og skal istedet udskiftes totalt.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvad koster en ny siderude?

Skulle du dog være så uheldig, at stå med en ødelagt siderude, tænker du nok “Jamen, hvad koster det?”. Og det kan være svært at give dig et konkret svar på. Det afhænger nemlig helt og aldeles af hvilken type bil, du kører i – altså hvem der er producenten, samt den præcise model på bilen. Bilens form og struktur dikterer nemlig, hvordan sideruderne er udformet, så du kan måske forestille dig, hvor mange forskellige typer, der findes.

Skift af siderude - Hurtig & effetiv udskiftning

separateur

Vil du have en pris på en ny siderude, handler det om at tage fat i en dygtig producent, og indhente et tilbud. Her kan vi stærkt anbefale Dansk Bilglas, som vi samarbejder med. Mange års erfaring, dækker hele landet og nogle af de bedste og billigste i branchen. De er hurtige og effektive, og kan have dig på hjulene igen allerede samme dag, som de har skiftet din siderude. Sidst men ikke mindst kan de også komme ud til dit hjem, dit kontor eller hvilken adresse du ønsker, så det bliver totalt hands-off for dig. Kontakt dem i dag via linket ovenover, og få en pris på en splinterny frontrude reparation siderude til din bil, så du igen er godt kørende.