Autoruder & bilglas Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig med
reparation & udskiftning af autoruder. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Har du fået et stenslag? Lad Dansk Bilglas hjælpe dig - de kan klare reparationen på bare 15 minutter.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Er stenslaget stort, sidder det i dit synsfelt eller er hele bilruden ødelagt? Så skal du i stedet have udskiftet ruden.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Gør det nemt for dig selv. Lad Dansk Bilglas reparere eller udskifte din autorude på lige den adresse, du ønsker.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Mange forsikringer dækker ofte helt eller delvist, når det kommer til reparation af stenslag & udskiftning af autoruder.

Læs mere på Bilglas.dk

Reparation eller udskiftning? Tjek din bilrude selv

separateur

Står du i den situation, at en eller flere af dine bilruder har fået et grimt stenslag, eller på anden vis en skade? Så er det meget vigtigt at finde ud af, om det kan klares med en simpel stenslag reparation, eller om hele autoruden skal udskiftes. Når det kommer til din og bilens sikkerhed, skal man ikke kimse af bilrudernes rolle. De fleste er ikke klar over, hvor essentielle de er for bilens styrke, og kommer du ud for et færdselsuheld, har du brug for, at din bil har al sin strukturelle styrke. Og det er her spørgsmålet om, hvorvidt en bilrude kan repareres eller skal udskiftes, er vigtig. En mindre skade (eller stenslag), som ikke er voldsomt dybt, og ikke særligt stor, kan ofte repareres. Så snart stenslaget er større end en 2 krone, har slået revner, sidder for tæt autorudens kanter eller det sidder i dit udsyn, er det dog tid til en udskiftning af autoglasset. Der er ingen vej udenom.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvem kan klares udskiftning af autoruder?

I Danmark er vi så heldige at have et stort udvalg af dygtige montører. De færreste er dog så dygtige som Dansk Bilglas (som vi samarbejder med) der med deres 50+ års lange erfaring, kan klare udskiftningen eller reparation af forrude så hurtigt og effektivt, at du kan være på vejen igen allerede selv samme dag, som de har udskiftet bilruden.

Har du en glasforsikring?

separateur

Husk samtidigt at tjekke din forsikring efter en glasforsikring. Afhængig af forsikringen, dækker denne ofte helt eller delvist både reparationer og udskiftninger af autoglas, eventuelt med en form for selvirisko forbundet. Det kan du læse mere om i din police. Apropos forsikring, når Dansk Bilglas hjælper dig med udskiftning af autoruden, står de ligeledes for al samarbejde med forsikringsselskabet, og du vil derfor også spare en del tid på den front.