Bagrude udskiftning Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med udskiftning af din bagrude. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Har du fået et stenslag? Lad Dansk Bilglas hjælpe dig - de kan klare reparationen på bare 15 minutter.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Er stenslaget stort, sidder det i dit synsfelt eller er hele bilruden ødelagt? Så skal du i stedet have udskiftet ruden.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Gør det nemt for dig selv. Lad Dansk Bilglas reparere eller udskifte din autorude på lige den adresse, du ønsker.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Mange forsikringer dækker ofte helt eller delvist, når det kommer til reparation af stenslag & udskiftning af autoruder.

Læs mere på Bilglas.dk

Bagrude udskiftning - Så nemt kan det gøres

separateur

Er din bagrude gået i stykker, skal den udskiftes så hurtigt som overhovedet muligt. Bilens strukturelle styrke er nemlig meget afhængig af bilens bilruder, og da bagruden er så stor, er den især vigtig for bilens styrke. Er bagruden ødelagt i et eventuelt uheld, kan det gå udover dig og din passagerers sikkerhed, så udskiftning af bagruden må være højeste prioritet. En anden grund til, at bagruden måske skal udskiftes, er hvis skaden eller stenslaget sidder i dit udsyn og forstyrrer. Er det tilfældet, er det nemlig helt ulovligt at køre bilen. Ligemeget hvilken situation du står i, må og skal bagruden skiftes, hvis den er skadet mere, end den kan repareres.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvad koster en ny bagrude?

Der findes tusindvis af forskellige biler, og da formen varierer meget, er der ligeledes mange forskellige størrelser af bagruder. Derfor er det umuligt at fortælle dig en konkret pris på netop din bagrude, uden at vide, hvilket mærke af bil samt model, du kører. Vi kan dog sige, at har du en Porsche, vil din bagrude være dyrere, end hvis du kører VW. For at få en mere konkret pris, skal du tage fat i en montør i dit område.

Skift af bagrude - Hurtig & effetiv udskiftning

separateur

Her er mange valgmuligheder, men vi anbefaler og samarbejder med Dansk Bilglas, som har afdelinger i hele landet. Og har de ikke en afdeling i netop dit område, tilbyder de også at køre ud til dig for at fikse din bagrude (eller udskifte din forrude) – være det mens du sidder derhjemme, er på arbejdspladsen eller ude på golfbanen.

Dansk Bilglas har været igang siden 1964, og med over 50 års erfaring med at udskifte bagruder, kan du være sikker på, at de kan hjælpe med netop din bagrude. Ofte har de endda bagruden på lager, og kan hjælpe dig samme dag, som skaden er sket. Når de er færdige vil du stå tilbage med en bagrude i samme kvalitet som den, du havde før. De bruger nemlig samme producenter som bilfabrikanterne, så der bliver ikke sparet på noget som helst.