Reparation af stenslag Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med reparation af stenslag. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Har du fået et stenslag? Lad Dansk Bilglas hjælpe dig - de kan klare reparationen på bare 15 minutter.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Er stenslaget stort, sidder det i dit synsfelt eller er hele bilruden ødelagt? Så skal du i stedet have udskiftet ruden.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Gør det nemt for dig selv. Lad Dansk Bilglas reparere eller udskifte din autorude på lige den adresse, du ønsker.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Mange forsikringer dækker ofte helt eller delvist, når det kommer til reparation af stenslag & udskiftning af autoruder.

Læs mere på Bilglas.dk

Stenslag rep - Få dit stenslag repareret

separateur

Lige meget hvad du gør, er det meget usandsynligt, at du totalt undgår stenslag i dit liv som bilist. Og når det sker, sker det ofte, når man mindst venter det, og på de mest ubelejlige tidspunkter. Det er en utrolig frustrerende følelse, at se sin ellers fine bilrude bliver forstyrret af et grimt stenslag - og at få sin dag ødelagt pga. det. For at gøre det endnu værre, kan et stenslag nogle gange ikke repareres, og hele forruden skal udskiftes. Heldigvis kan det dog ofte klares med en simpel rep af stenslag.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Hvornår skal forruden udskiftes?

Det afhænger af et par forskellige ting. Det første er, om stenslaget sidder i bilruden således, at det forstyrrer dit udsyn. Er det tilfældet, er der intet valg: Du må og skal have skiftet ruden, da det ellers er ulovligt at køre. Dernæst spiller størrelsen en vigtig rolle. Et lille stenslag (mindre end hvad der svarer til en to-krone) kan nemt repareres. Er det dog større, eller har det slået revner i ruden, kan det ikke længere reddes, og autoruden skal skiftes. Slutteligt er placeringen også vigtig, da jo tættere på bilrudens kanter, stenslaget sidder, jo værre. 5 centimeter er grænsen for, hvor tæt det må sidde på kanten, og mindre end det skal forruden udskiftes.

Hvad koster en reparation af stenslag?

separateur

Ofte skal du ikke af med spidsen af en jetjager, for at blive fri for hovedpinen, og få repareret stenslaget eller forruden. Når det er sagt, er der dog mange udbydere af reparationen i Danmark, hvor nogle selvfølgelig er dyrere end andre. Vælger du Dansk Bilglas, som vi samarbejder med, er du dog sikret ikke bare en hurtig og effektiv reparation af stenslaget, men også en billig én.

De tager nemlig kun 400 kr. for det første stenslag, bilruden har, og derefter 150 kr pr yderligere styk. Ikke nok med, det er nogle af Danmarks billigste priser, så er det også en af de hurtigste services i Danmark. Så du sparer altså både tid og penge, hvilket præcist er hvad man har brug for, når frustrationerne fra et irriterende stenslag skal fjernes.